Warm/ koud buffet De Kluft

Nog meer keuze voor iedereen

Heeft u een familiedag of personeelsfeest en wilt u dit afsluiten met een heerlijk diner. Ga dan eens voor een buffet. Met dit buffet is er voldoende keuze. Het verschil tussen ons 'gewone' warm/ koud buffet en het warm/ koud buffet De Kluft is dat er bij het warm/ koud buffet De Kluft ook gerookte zalm, makreel en mini waterbuffelburgers inbegrepen zijn.

In ons restaurant reserveren wij een mooi gedeelte voor uw gezelschap. Bij mooi weer, uiteraard ook buiten op het terras. Zo kunt u zelf kiezen waar u wilt dineren. 

Hotel in de Weerribben.JPG

Inclusief

Tarief 2024

# twee soorten soep #brood met diverse smeersels (tapenade, pesto, aioli) #olijven #carpaccio #salade Nicoise #salade gerookte kip #diverse dun gesneden ham #meloen #gerookte zalm #makreel #varkenshaas in jus van gekarameliseerde honing, ketjap en 5 spices #beenham met honingmosterdsaus #kippendij met wokgroente en teriyakisaus #vis van de week #frites #mini Waterbuffelburgers met mini broodjes en garnituur

Verder kunt u gebruik maken van het buffet in het midden van het restaurant met diverse rauwkosten, warme groentes, gebakken aardappelen en aardappelgratin. 

Dessert: #koffie/thee/cappuccino of ijscoupe 

€ 38,70 p.p.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan