Na uw dagje uit of uw diner overnachten?

Recreatiecentrum de Kluft

Ook dat kan! Boven ons restaurant is het hotel gelegen. Neem nog een mooi glas wijn bij de haard, lees een boek en weet dat u kamer binnen handbereik is. ‘S ochtends nog genieten van het ontbijtbuffet en uw overnachting is compleet. 

Naast het hotel biedt het Recreatiecentrum meer unieke overnachtingen. Zo kunt u een weekend verblijven in een Tiny House, Weerribbenlodge of het Veenhuisje met prachtig uitzicht over het meer. 

Weerribbenlodge de kluft.JPG

Overnachten aan het water

Weerribbenlodge

Unieke accommodatie aan het water. Op het Recreatiecentrum zijn 10 Weerribbenlodges gelegen. 5 van deze lodges bieden plaats aan maximaal 4 personen en 5 logdes aan 6 personen. De Weerribbenlodges zijn volledig ingericht en bieden u de mogelijkheid om vanaf de veranda te vissen, varen of zwemmen. Met het unieke uitzicht heeft u gelijk het vakantiegevoel te pakken. 

Meer informatie?
Groepsaccommodatie tuin (5).jpg

Overnachten met maximaal 40 personen?

Dat kan in onze groepsaccomodatie!

In de Weerribben komen zulke mooie vogels voor, waaronder de Rietzanger. Hier heeft de accommodatie zijn naam aan te danken. De accommodatie is ruim opgezet en biedt plaats aan maximaal 40 personen. Vanaf de accommodatie heeft u vrij zicht over het water, de Kalenbergergracht. Waar u tevens kunt vissen, zwemmen en kanoën. 

Lees meer